About Us

Arta, pasiune, curaj si determinare

Sa ajungi sa faci ce iti place in viata si sa iti faci o viata din ceea ce iti place, fiind tu insuti, e o provocare.

Visul nostru a inceput in 2001 cand am deschis primul salon de tatuaje si body piercing din Constanta, devenind astfel pionieri in acest domeniu. A fost un inceput anevoios, lipsit de informatii sau suport, singura poarta  catre aceasta lume fiind prietenul nostru Panai, care a impartasit cu noi toate cunostintele pe care le avea si pentru asta ii multumim.

 

Pasiunea, talentul si ambitia ne-au ajutat sa progresam de-a lungul anilor, devenind din ce in ce mai buni, mai apreciati, mai experimentati.

 

De peste 15 ani ne-am dedicat viata acestei minunate lumi, oferind arta, inspiratie si profesionalism celor care ne-au trecut pragul, intrand astfel in universul nostru, universul Tom’s tattoo.

Celebram implinirea a 15 ani de activitate prin deschiderea unui nou salon Tom’s Tattoo, intr-o locatie creata cu suflet pentru suflet, unde va asteptam cu aceeasi daruire ca in prima zi sa va ajutam sa va indepliniti toate dorintele legate de frumos, de arta.

 

Tatuaje, body piercing, tablouri, picturi murale, obiecte vestimentare pictate hand made, toate visele tale pot deveni realitate la Tom’s Tattoo.

 

Fii tu, exprima-te, da-ti  frau imaginatiei si impreuna vom putea creea o lume mai frumoasa.

Multumim tuturor celor care au avut incredere in noi, celor care au devenit clienti fideli si nu numai, prin voi am devenit mai buni si suntem ceea ce suntem astazi.

 

Si astazi suntem mai pregatiti ca niciodata sa sustinem viitorii artisti, sa impartasim cu ei experienta acumulata, sa le fim parteneri in aceasta minunata calatorie in lumea artei.

Phone:

004 0720 856 400
004 0740 196 929

 

 

privacy  –  cookies  –  ANPC